Kush jan produktet ushqimore që rrisin mër zinë dhe dep resionin, si ta shmangni

Kush jan produktet ushqimore që rrisin mër zinë dhe dep resionin, si ta shmangni

Fakti që sheqeri ka një ndikim të tme rrshëm në orga nizëm, nuk përbën më lajm. Prania e tij ka lidhje të drejtpërdrejtë me mbipeshën, diab etin dhe së mundjet e zemrës.

Duke qenë se sheqeri ka një ndikim kaq të fo rtë në shfaqjen e sëm undjeve të zemrës, natyrshëm lind shqe tësimi për ndikimin në shëndetin e trurit.
Studimet zbuluan së fundmi se sheqeri i tepërt mund të jetë shkaktar i shumë çrregu llimeve mendore. Studimi tregoi se personat që konsumojnë shumë sheqer kanë 23% më shumë gjasa të preken nga depr esioni në harkun kohor të 5 viteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *