Dhe Kushë E Bën Këtë Gjë, Se Pengon Asgjë Atë Të Hyjë Në Xhenet..!

Dhe Kushë E Bën Këtë Gjë, Se Pengon Asgjë Atë Të Hyjë Në Xhenet..!

Kushë e bën këtë gjë njeriu,nuk e pengon asgjë atë të hyjë në Xhenet!Kushë e bën këtë gjë njeriu,nuk e pengon asgjë atë të hyjë në Xhenet!Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Kush e lexon Ajetul Kursinë pas çdo namazi farz, nuk e pengon asgjë që të hyjë në Xhenet, përveç vde’kjes.” lusim Zotin e Gjithesise qe te jemi nga ata qe kurr nuk e harrojm kete Ajete Madheshtor ta perserisim cdo here pas namazi deri qe Allahu te na bon nga banoret e Xhennetit Allahume amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.