l fundit /Meso cilat fshatra dhe qytete nuk do të kenë rrymë deri në 8 orë

I fundit /Meso cilat fshatra dhe qytete nuk do të kenë rrymë deri në 8 orë

Kompania e distribuimit të en ergjisë el ektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit dhe në projekte investuese nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokalitete të vendit. Ndërprerjet do të zgjasin ndërmjet 1 dhe 8 orë. Ky është njoftimi i KEDS-it:

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit Data e punimit: 05-10-2020 1. Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:Dalja 10kV Vasileva (kodi: 16021006) prej orës 10:00 – 14:00 . Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku. Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja të betonit dhe t ërheqja e përçuesve në Poklek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.