l pamposhturi Khabib Me Plis Shqiptari, Dhuratë Që Ia Dërgoi Kampioni Olimpik Shaban Tërstena

I pamposhturi Khabib Me Plis Shqiptari, Dhuratë Që Ia Dërgoi Kampioni Olimpik Shaban Tërstena

Kujtojmë, vitin e kaluar Khabib Nurmagomedov, kampion i peshave të lehta në UFC, i ka pranuar dy dhuratat e kampionit olimpik Shaban Tërstena-plisin e bardhë dhe librin tij Rruga e kampionit olimpik.

Atij dhuratat i ka d orëzuar Mogamedxhi Nurov, i cili është nga Dagestani.

Por që do të jetë pjesë e sportistëve të Maqedonisë në Lojërat e dyta Europiane në Minsk të Bjellorusisë nga 21-30 q ershor.

Kur Mogamedxhi Nurov ishte në Shkup takoi Tërstenën dhe ky i fundit i dërgoi dy dhurata Khabib Nurmagomedovit.

Fotoja e dy sportistëve të njohur nga Dagestani është shërndarë në rrjetet sociale.

Kujtojmë se, edhe Khabib i pari i kishte bërë një dhuratë kampionit olimpik në m undje Shaban Tërstena, duke i dhuruar një kapelë të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.