l riu 18 vjeçar bëhet milioner brenda natës por, s’mund ti gëzojë paratë

I riu 18 vjeçar bëhet milioner brenda natës por, s’mund ti gëzojë paratë

Një adoleshent u bë milioner brenda natës, pas një g abimi teknik që rriti vlerën e një çeku të gjyshes së tij. Dane Gillespie, nga Belfast, u zgjua të mërkurën në mëngjes duke zb uluar 839 milionë paund në llogarinë e tij, shumë më tepër se një ditë më herët .

18-vjeçarit i kërkuar nga nëna e tij, Caroline, që të sigurojë një çek prej 8900 paund nga gjyshja e tij, i shlyer nga një shoqëri ndërtimi. Por, kur studenti kontrolloi llogarinë, mbeti i tr onditur duke zb uluar miliona paund. Gruaja Caroline tha se burri i saj i kishte dërguar menjëherë fotografinë e detajeve të llogarisë bankare dhe ëndrra e tyre ishte të blinin një Porsche. “Unë i thashë mos u m ashtroni, pasi këto nuk janë paratë tona”. F atkeqësisht për adoleshentin- g abimi u korrigjua shpejt nga dega e Donegall Place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *