Lajm i fundit / Raportimi për rr ahjen e Anita Haradinajt, deklarohet Prokuroria


Lajm i fundit / Raportimi për rr ahjen e Anita Haradinajt, deklarohet Prokuroria

Pas r aportimit se moderatorja Anita Haradinaj është s ulmuar fizikisht nga burri i saj, ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, Gazeta Express ka t entuar të marrë një përgjigje nga Policia e Kosovës dhe Prokuroria Themelore e Prishtinës lidhur me pretendimet e gazetës “Bota Sot”.

Pak orë më vonë, r aportimin në fjalë, moderatorja e ka qujtuar lajm banal sa për kl ikime, duke mohuar se është dh unuar fizikisht nga bashkëshorti i saj. Pas reagimit të saj, Prokuroria Themelore e Prishtinës bën të ditur për Gazetën Express se lidhur me rastin e r aportuar në media nuk ka pranuar ndonjë inf ormacion nga Policia e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.