Lajm i madh! Me Këtë Date Çdo Qytetar l Kosovës Do l Merr 170 Euro..! Kujdes mos te ikë..!

Kjo Është Data Kur Çdo Qytetar I Kosovës Do I Marr 170 Euro

Kjo Është Data Kur Çdo Qytetar I Kosovës Do I Marr 170 Euro
Lajm i madh! Kjo është data kur do ti merrni 170 euro pagë nga qeveria KosovësMinistrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se nga e hëna do të nisë ek zekutimin e pagesave për qytetarët dhe bizneset për muajt e papaguar.

Në Ministrinë e Financave po punohet pa orar. Thesari dhe Departamenti i Buxhetit po bëjnë të gjitha përgatitjet që nga e hëna të fillojnë ekz ekutimin e pagesave nga Pakoja Emergjente për qytetarët dhe bizneset

Leave a Reply

Your email address will not be published.