Lajm i rëndësishëm: AnuIohen të gjitha fIuturimet drejt Kosovës nga këto shtete

Ministri i Infrastrukturës, ka bërë të ditur se sot është marrë vendim që të pezullohen përkohësisht të gjitha fluturimet për zonat me rrezik të mesëm dhe të lartë nga koronavirusi, raporton Gazeta Express.

Si rrjedhojë kam marrë vendim të pezullojë përkohësisht të gjitha ardhjet e linjave ajrore dhe tokësore nga këto shtete: Gjermani, Francë, Zvicër, dhe Itali. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.