lk ik / Këngëtari shqiptar su lmohet nga struci live në emision

Në rubrikën e re të “E diell”, “N’fermë” me Ervin Kurtin janë bërë bashkë personazhet e njohur si Liljana Kondakçi, Klodi Shala, Devis Xherahu dhe Eva Murati në një ditë në fshat për të bërë atje të gjitha punët e nevojshme.

Gjatë emisionit ka ndodhur një e papritur kur një struc ka su lmuar këngëtarin e njohur, Devis Xherahu.

Devisi dhe Eva Murati i janë afruar strucit, por më pas janë su*lmuar dhe ia kanë mbathur me vrap.

Teksa Devisi shihet duke u përpjekur të shpëtojë, Eva dëgjohet duke bërtitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.