lnformatori Kroat: Qfarë mund të presim nga nje udhëheqës i cili ka qenë ministër i KASAPlT Slobodan Miloshevic ?!

Informatori Kroat: Qfarë mund të presim nga nje udhëheqës i cili ka qenë ministër i KASAPlT Slobodan Miloshevic ?!

Anëtarë të r egjimit të atëhershëm ishin edhe ministri i sotëm i mbrojtjes Aleksandar Vulin dhe ministri i punëve të Jashtme Ivica Daçiq.Njëzetvjetori i r ënies së regjimit të Sllobodan Millosheviqit dhe p rotestat e qindra mijëra qytetarëve që shënojnë fundin e qeverisjes së tij, pasuar nga lu ftërat.

Sa nksionet, infl acioni milionësh dhe sh katërrimi ekonomik i vendit, po shënohet të hënën në Serbi, shkruan gazeta kroate “Jutarnji list”.Këtë vit, në kushtet e p andemisë covi d-19, përvjetori i ndryshimeve demokratike në Serbi do të shënohet në mënyrë shumë më modeste se më parë, kryesisht me tribuna dhe debate të rastit, dhe një nga tubimet e paralajmëruara është ai nga gazetarë dhe OJQ-të në Nish.

Leave a Reply

Your email address will not be published.