lnformon zv.ministri i Financave: Buxheti për rimëkëmbjen ekonomike gati ka ra në zero

Informon zv.ministri i Financave: Buxheti për rimëkëmbjen ekonomike gati ka ra në zero

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi, ka bërë thirrje që të kalojë projektl igji për Rimëkëmbjen Ekonomike.
Ai ka thënë se buxheti për rimëkëmbjen ekonomike gati është shpenzuar dhe se duhet kaluar në Kuvend projektl igji për të hapur mundësi për fonde shtesë.

Krejt çka ka qenë e mundur të bëhet është bërë tashme, duke mos rre zikuar bilancin bankar e parametrat. Mund të themi se kemi shfrytëzuar gjitha mundësitë për të ndihmuar sektorin privat, bile kemi hyrë pak në bilanc bankar, me supozim se 50 milionë eurot e sivjetme nga Komisioni Evropian janë të sigurta”, ka thënë Krasniqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.