lsh kryeministri Haradinaj e rr ahu dhe e bëri për spital’, Anita tregon të vërtetën: Ka 17 vjet që më rr eh me…

Ish kryeministri Haradinaj e rr ahu dhe e bëri për spital’, Anita tregon të vërtetën: Ka 17 vjet që më rr eh me…

Pak ditë më parë mediat në Kosovë h odhën d yshime se Anita Haradinaj është dh unuar keq nga bashkëshorti i saj, ish-kryeministri Ramush Haradinaj. Ndaj këtyre lajmeve ka r eaguar edhe Anita. Në një intervistë ajo është shpr ehur se lajmet nuk janë aspak të vërtetë. Ndër të tjera ajo tha se Ramush Haradinaj gjatë 17 viteve ma rtesë e ka ‘rr ahur’ vetëm me dashuri.

“Mua Ramushi ka 17 vjet që më rr eh me dashuri. Nuk e di çfarë të them tjetër. Ky ka qenë një thashetheme shumë i ulët. Nuk e komentoi dhe as nuk dua ta k omentoj sepse e ul nivelin tim dhe unë nuk dua të bie në nivel të asaj çfarë jam. Kështu që unë nuk dua të bie në atë nivel dhe nuk do e k omentoj më shumë se kaq. Veçse kaq, unë kam një burrë shumë të mirë dhe është shumë burrë shtetas dhe një baba i d ashur ”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.