Madhështore / Një Person I Panjohur I Pagoi Të Gjitha Borxhet, Në Një Farmaci Në…!

Madhështore / Një Person I Panjohur I Pagoi Të Gjitha Borxhet, Në Një Farmaci Në…!

Një person i panjohur i pagoi të gjitha borxhet, në një farmaci në qytetin Kalesija në Bosnje.Një person i panjohur, sot në farmacinë e qytetit Kalesija, i pagoi të gjitha borxhet e klientëve të kësaj farmacie.Përkatësisht, për shkak të situatës së vështirë financiare, në të cilën ndodhen disa klientë (pacientë), ata u detyruan t’i merrnin ilaçet ‘veresie’.Për t’ua bërë më të lehtë gjendjen këtyre pacientëve, një person i panjohur i ka shlyer të gjitha borxhet deri në ditët e sotme.Ky gjest është për çdo lëvdatë, dhe në këtë mënyrë ne duam ta falënderojmë në emër të të gjithë klientëve, raporton NTV.Përkthim: Miftar Ajdini

Leave a Reply

Your email address will not be published.