Mbajeni Mend: Kosova Brenda 2 Viteve Do Të Jet ‘Mbret’ I Gjithë BaIIkanit

Mbajeni mend: Kosova brenda 2 viteve do të jet ‘Mbret’ i gjithë Ballkanit
Kandidati për president të SHBA-ve nga radhët e demokratëve, Joe Biden, përmes komitetit shqiptaro-amerikan ka dërguar një letër ku iu drejtohet shqiptarëve në Kosovë dhe Shqipëri.
Biden në një pike thotë se Pavarësia e Kosovës, është e pakthyeshme, teksa do të mbështesë dë nimin ekr imeve në Kosovë, dhe do të kërkojë drejtësi për të zhdukurit. Këtu, përmenden edhe vëllezërit Bytyqi.
Ai poashtu kishte cekur se Kosova brenda 2 viteve do të jetë mbret i gjithë ballkanit si mendoni ju ka te drejt Biden apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published.