Më e shtrejta ime,të kam dritë të syve/ Labi publikon foton me nënën, jetë të gjatë pastë gruaja e mirë që e ka lind dhe e ka rrit

Me e shtrejta ime,të kam dritë të syve/ Labi publikon foton me nënën, jetë të gjatë pastë gruaja e mirë që e ka lind dhe e ka rrit

Mëngjesin e ditës së sotme, Labinot Tahiri ka bërë një dedikim plot dashuri për njeriun e tij më të shtrenjt.

Labi ka shkruar disa fjalë të ëmbla për nënën e tij.Ai ka shkruar se nëna e tij e ka rritur në atë mënyrë që ta njoh botën më ëmbël.Postimi i tij i plotë:

Mirëmengjesi më nanen time duke e pi nga një qaj! Ju përshêndesim nga zemra!
Drita e syve tê mi, më linde e me rrite që ta njoh botën time të ambël e me plot dashuri!Ama, jeta bëhet e ambël, vetëm atehere kur mendojmë për të tjerët sikurse që mendojmë mirë pêr nanên dhe tê shtrejtën dashuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *