Me lejen e Zotit / Me një të lëpirë të gishtit imami ia kthen shikimin një plaku të verbër’, po.licia saudite e arr eston për mashtrim

Me lejen e Zotit / Me një të lëpirë të gishtit imami ia kthen shikimin një plaku të verbër’, po licia saudite e arr eston për mashtrim

Një mulla kurd u arr.estua nga autoritetet saudite të martën për organizimin e shërimit hyjnor të një të verbri, dy ditë pasi njoftoi se kishte lënë rajonin e Kurdistanit për të kërkuar ush.trimin e lirshëm të zanatit të tij në Arabinë Saudite.

Mullah Ali Kalak, ndryshe i njohur si Mala Ali Kurdistani, ka ngjallur polemika përmes videove të cilat pohohet se i shëron njerëzit e sëmurë, të pushtuar nga djalli dhe ata me aftësi të kufizuara duke përdorur vargje kuranore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.