Me padurim e prisnim kete lajm, profesori italian jep lajmin e mrekullueshem nga ltalia

Me padurim e prisnim kete lajm, profesori italian jep lajmin e mrekullueshem nga ltalia

Sapo përfundova turnin me bashkëpunëtorët e mi, tek pacientët e shtruar në sp ital me Covi d në repartin e së mundjeve inf ektive. Shtrimet në spital po rriten, por për fat të mirë edhe te sh eruarit.

Krahasuar me ditët e tm errshme të pranverës së kaluar, ne jemi d ëshmitarë të shtrimeve në spital mesatarisht me kohe më të shkurtër, mosha mesatare pak më e ulët (67 vjec sot), sëmundja eshte më e kontrollueshme dhe h umbjet e jetes praktikisht z ero.

Ende kemi disa raste më k omplekse, por këto përfaqësojnë pakicën. Ne kemi il aç.e, dimë si dhe kur t’i përdorim ato dhe jemi më të sigurt në atë që bëjmë. Prandaj është e nevojshme të shmanget dhënia e mesazheve të te rro.rit. Situata duhet të mbahet nën vëzhgim të ngushtë, por është shumë ndryshe nga marsi dhe pr illi. Krejt ndryshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *