Me plot emocion flet Nëna që Iini nje djaIe , mbas 13 vjetve martes Iumturija e saj ska fund

Me plot emocion flet Nëna që Iini nje djaIe , mbas 13 vjetve martes Iumturija e saj ska fund

Sot ne oren 14:00 linda nje djale , mbas 13 vjetve martes SHPERNDAJE per hir te kesaj nene:)

Sot me daten 02.02.2020 ne oren 14:00 linda nje djale , mbas 13 vjetve martes, se di si a ka ndonjë ndjenje ma te mir spo di as ta pershkruaj këte ndjenjë qe e kam spo mundet as te flas thot ajo.

Une u bera nane,e gjith familja u gezuam, ajo gjat intervistes qe e ban ajo qanë nga gezimi dhe sun ti ndal Iotet sepse është një ndjenjë shum e vecante sipas saj sunet njeri ta sqaroj pa e provuar te gjith, ishalla ata qe skan ju fal zoti dhe te bëhen te lumtur ashtu siq me bëri mua, lutemi te gjith edhe per te tjerët.

KUSH ME URON IA U DHASHT ZOTI ATE QE JU MUNGON Mos pa komentuar “AMIN” URIME:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.