Me ta keput shpirtin kjo 16-vjeçare! Ajo e di që i ka mbetur edhe pak kohë nga s ëmundja e ligë: Po e bëj gati vetë se s’dua ta lodh më nënën

Me ta keput shpirtin kjo 16-vjeçare! Ajo e di që i ka mbetur edhe pak kohë nga s ëmundja e ligë: Po e bëj gati vetë se s’dua ta lodh më nënën

Një vajzë 16-vjeçare kishte gjithçka deri në vitin 2017. Më pas çdo gjë për të ndryshoi. Në vitin 2017
Grace Mertens garonte në “The Voice Kids” në Gjermani. Gjithashtu ajo thotë se po i bën të gjitha gati vetë se nuk do të lodh më nënën e saj. The Voice Kids”-Kandidatin plant ihre eigene Beerdigung

Ajo u përzgjodh nga këngëtarja gjermane e njohur Nena për të qenë në ekipin e saj, por drama e madhe ndodhi për vajzën.Ajo mësoi se kishte një s ëmundje të ligë, e cila nuk ka sh ërim. Tani 16 vjeçarja është duke u bërë gati t’i thotë l amtumirë kësaj bote. Grace është duke planifikuar fu neralin e saj.

Familja shpreson për mbështetje nga Taylor Swift dhe Lady Gaga. Ata duan që dy këngëtaret e njohura të plotësojnë dëshirën e vajzës së tyre që ato të këngëtojnë, pasi vajza e tyre të mbyll sytë.E vogla ta prek shp irtin dhe z emrën dhe fjalët që thotë. Si tregon ajo do të iki nga kjo botë e l umtur dhe u të gjithëve ta duan lumturinë dhe të qeshin sa më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *