Me ta këput shpirtin! Po ikin për një jetë më të mirë në Gjermani, ishin futur 11 veta në bagazh të makinës dhe tre ishin fëmijë

Me ta këput shpirtin! Po ikin për një jetë më të mirë në Gjermani, ishin futur 11 veta në bagazh të makinës dhe tre ishin fëmijë

Ata po ikin për një jetë më mirë sepse vendi i tyre nuk u jep me një të ardhme. R aportohet nga mediat gjermane se në kufirin gjermano-austriak janë kapur disa r efugjatë.

Gjermania pranon 5000 refugjatë sirianë : E ditur bëhet se pol icia fede rale para ndaloi k ontra ba nd imin e dhjetë shtetasve afganë në kufirin gjermano-austriak. Njëmbëdhjetë gra dhe burra po udhëtonin me një makinë të vogël. Ajo që është më e dh imbshme është se thuhet se 11 prej tyre ishin f utur në bagazh. Mes tyre ishin dhe tre fëmijë, të moshës 1, 6 edhe 8 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *