Meso Se Ne Cilat Shtepi Vijne Engjejte Dhe Iken Shej’tani ?

Meso Se Ne Cilat Shtepi Vijne Engjejte Dhe Iken Shej’tani ?

A e dini se ne cilat shtepi vijne engjejte dhe iken shej’tani ?Ebu Hurejra (radijAllahu anhu) thotë: “Vërtetë, shtëpia në të cilën lexohet Kurani u mjafton banorëve të saj, në të vijnë engjëjt, ikin prej saj shejtanët dhe i shpeshtohen të mirat. Ndërsa, shtëpia në të cilën nuk lexohet Kurani iu duket e ngushtë banorëve të saj, engjëjt largohen nga aty, shejtanët vijnë dhe i pakësohen të mirat.” Sunen Ed-Daremij, 3352. Allahu na bafte nga pasusit e Muahmmedit alejhi selam Allahume amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *