Mësoje se kush janë 20-sportistët me bamirës në botë

Mësoje se kush janë 20-sportistët me bamirës në botë

Cristiano Ronaldo vazhdon te deshmoj se eshte njeri i jashtezakonshem edhe jashte fushave te futbollit.
Lojtari portugez eshte zgjedhur si atleti me bamires ne bote dhe nga futbolli atij i afrohet braziliani, Neymar qe ze vendin e 5-te.
Meposhte keni listen e 20 atleteve me bamires ne bote.

1. Cristiano Ronaldo
2. John Cena
3. Serena Williams
4. Yuna Kim
5. Neymar Jr.

6. LeBron James
7. Heather O’Reilly
8. Maria Sharapova
9. Mo’ne Davis
10. Richard Sherman

11. Meryl Davis & Charlie White
12. Dan Carter
13. Roman Reigns
14. Ronda Rousey
15. Lindsey Vonn
16. Tom Daley

17. Bethany Hamilton
18. Saina Nehwal
19. Paul Rabil
20. Shahid Afridi

Leave a Reply

Your email address will not be published.