Mihrije Braha ka harruar se nuk është më vajzë e re, shikoni si është veshur sot..!

Mihrije Braha ka harruar se nuk është më vajzë e re, shikoni si është veshur sot..!
Mihrije Braha është këngëtarja shumë e njohur kosovare. Ajo dhe burri i saj, Naimi janë shumë aktivë në skenën muzikore shqiptare.Mihrija është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj në veshje. Në foton e fundit ajo shihet e veshur me një stil për vajza më të reja. Duket se për Mihrije Brahën nuk po ecin fare vitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.