MiIaim Zeka: ‘AIbinin Duhet Me Largu Krejt Prej Kosoves, Ai O I Iidhen Me Serbi dhe punon per ta..!

Milaim Zeka: ‘Albinin duhet me largu krejt prej Kosoves, ai o i Iidhen me Serbi.’ –

Milaim Zeka: ‘Albinin duhet me largu krejt prej Kosoves, ai o i Iidhen me Serbi.’ –

Gazetari i njohur Milaim Zeka ka folur mbi liderin e Levizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin. Zeka u shpreh se shteti i Kosoves duhet me marrë një vendim që me largu Albin Kurtin nga ky vend, sepse është i lidhur me Serbi.
Zeka tha: ‘Unë kam informacione se Albini o i lidhen me Serbi, duhet me largu sa më shpejt prej Kosoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published.