Miksojeni dhe vendoseni në kra haror para gjumit: Kur të jeni zgjuar do keni shpëtuar nga 3 së mundje

Miksojeni dhe vendoseni në kra haror para gjumit: Kur të jeni zgjuar do keni shpëtuar nga 3 së mundje

Ndër problemet më të të zakonshme dhe të bezd isshme janë patjetër ko lla, gri pi dhe gjithçka që rrjedh prej tyre, sidomos në dimër, kur bak teret dhe vi ruset përhapen shumë shpejt në vende publike të tilla si vendet e punës dhe shkollat.

Dy përbërësit më të rëndësishëm janë mjalti dhe xhenxhefili, rezultatet do t’ju habisin.

Përbërësit:
1 lugë gjelle xhenxhefil i freskët; 1 lugë gjelle mjaltë o rganik; 1 lugë gjelle miell; 1 lugë çaji vaj ulliri; Garza; Ngjitëse mjekësore.

Përgatitja:
Shtoni mjaltë dhe miell në një enë dhe përzieje mirë. Pastaj, shtoni vaj ulliri dhe xhenxhefil, të gjithë përbërësit duhet të jenë të përzier.
në mënyrë të përkryer.

Si t’i përdorni:
Merrni në garzë përzierjen dhe vendoseni në gjoks ose mbrapa personit, i cili ka kollë dhe grip.

Nëse aplikohet tek një fëmijë, garza duhet të hiqet pas një ma ksimumi prej dy ose tre orësh, ndërsa një i rritur mund ta mbajë atë gjatë natës.

Përveç kësaj për të qenë shumë efektiv, ky il aç nuk ka efekte anësore, siç u përmend më sipër, megjithatë, është gjithmonë mirë që të konsultoheni me një mjek nëse ju nuk merrni rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.