Milioneri mysliman, ja çfarë surprize u bënë punëtorëve

Milioneri mysliman, ja çfarë surprize u bënë punëtorëve

Themeluesi i Chobani Yougurt Hamdi Ulukaya e di çfarë do të thotë të të realizohen ëndrra.
Ai do tu tregojë se çfarë do të thotë në vish në Shtetet e Bashkuara me asgjë nga Turqia dhe të arrish tek miliardat. Ai ka bërë një vepër që gati askush deri më tani nuk e ka bërë. 10% e fitimit të kompanisë ua ka dhënë punëtorëve, duke i bërë ata aksionarë.
Nga kjo secili punëtor do të fitojë 100.000 dollarë.
Me shembullin e tij është fascinuar e gjithë bota.

Ai gjatë dhënies së dokumenteve të punëtorëve që ata i bënë ortak në kompani u ka thënë: “Ne kemi punuar së bashku dhe tani jemi partner” përcjell NBC.
Kështu ai ka shprehur falënderimin ndaj punëtorëve të tij, duke e ditur se sa fortë kishin punuar ata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.