Moderatori i mirënjohur Ardit Gjebrea prek ze.mrat e gjithë shqiptarëve

Moderatori i mirënjohur Ardit Gjebrea prek ze.mrat e gjithë shqiptarëve

Rubrika e përjavshme në “E diela shqiptare”, “Tani mund të këndosh” kishte si të ftuar speciale Rozana Radin, e cila si gjithmonë di si t’i em ocionojë të gjithë. Ajo foli për nd arjen nga jeta të prindërve, për të cilët u shpreh se ajo e ndj en që nuk i ka h umbur ende, ata janë aty brenda saj.

Rozana Radi: Shumë njerëz më thonë po v uan shumë, nuk po i lëshon dhe realisht nuk kam dashur t’i lëshoj sepse nëse i lëshoj dhe nuk e kujtoj që i kam h umbur, atëhere do filloj t’i humbas vërtet. Unë mendoj që nuk i kam hu mbur ende, fakti që i mbaj brenda vetes. Është e mirë, le të jenë prezent në jetën tonë sepse edhe kur nuk janë, na bëjnë të mendojmë se janë si vetëkoshienca jonë që janë këtu. Me moshë kam arritur t’i balancoj këto gjëra dhe ata nuk do h umbin kurrë për mua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *