Mos e Humbisni..! Duaja Qe Te Ruan Allahu Nga Cdo Gje E Keqe..!

Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe.Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe.E’udhu bi kelimatil-lahit-tammati min sherri ma halaka.(tre herë në mbrëmje… eshte mire dhe te perseritet shpesh kur hyn ne nje vend te huaj, apo kur ulesh ne ndonje shtepi apo vend tjeter)(Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të All-llahut nga sherri (e keqja) që ka krijuar). O Zot beje qe zemra jone te jete e kenaqur me ate qe Ti je i kenaqur Allahume amin

Leave a Reply

Your email address will not be published.