Mos i dyfisho fatkeq’esite e tua, por ktheji ato ne miresi..!

Sprovat janë të natyrave dhe niveleve të ndryshme: janë, përveç tjerash, edhe individuale dhe kolektive. Prej këtyre të fundit janë edhe fatkeqësitë natyrore, që pothuajse nuk kalon një vit pa përfshirë një pjesë të botës, dhe, rrjedhimisht, edhe pa i lënë njerëzit në huti e konfuzion për të vërteta përkitazi me to, sidomos, në rastet kur shkenca gjunjëzohet para tyre.
Si të veprohet me to dhe cili duhet të jetë qëndrimi karshi tyre? Per me shume ndjek videon ne vazhdim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *