EIvis Naçi PubIikon Videon: Zoti Na Merr Shpirtin Çdo Natë Dhe Na E Kthen Kur Zgjohemi. Komentuesi I Bën Pyetjen Epike!

Elvis Naçi është kthyer në një pesonazh shumë të famshëm në Shqipëri, për shkak të emisionit të bamirësisë që drejton, videove në rrjetet sociale ku predikon dhe blerjes së spitalit “Continental”.Në një prej videove të ndjekura nga qindra mijëra persona, Naçi shpjegon se çfarë na ndodh kur flemë.“Shpirtrat tanë shkojnë tek krijuesi çdo natë. Sunduesi i botërave merr shpirtrat çdo natë, disa i mban dhe disa i kthen përsëri”.

Në këtë video të prodhuar nga Elvis Naçi, shpjegohet se si njerëzit kanë nevojë të flenë “sepse shpirti nuk duron dot gjatë” dhe përndryshe “çmendet”.Një nga pyetjet më epike i ka ardhur Naçit, prej një komentuesi, i cili pyet se çfarë ndodh me njerëzit që zgjohen shpesh natën dhe si e shpjegon imami këte?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.