Naim Abazi musIimanet gabojne MbuIesa nuk eshte e jona eshte e Arabve dhe do jav..!

Naim Abazi musIimanet gabojne MbuIesa nuk eshte e jona eshte e Arabve dhe do jav..!
Naim Abazi ka thënë se ai dhe gruaja e tij po ashtu këngëtare, Mihrije Braha, kanë ndërtuar dy shtëpi për skamnorët me paratë e tyre, ndërsa thotë se hoxha Halil Kastrati ndërton shtëpi me paratë e të tjerëve.
Në emisionin Mirage, Naim Abazi ka folur për këndimin që bën ai dhe Mihrija në dasmë të një hoxhe në Shkup, teksa ka thënë se në Kuran nuk shkruan se është gjynah me këndu e festu për ditëlindje.“Nëse kundërshtarët fetarë me trurin e tyre marrin vendime dhe guxim për të shkruar diçka që s’dinë me mbrojt, atëherë si shoqëri, duhet të shkojmë hapit të perëndimorëve ja postimi tij dhe ju lutem jepne mendimin e juaj si e vlersoni krejt qet pun..!

Leave a Reply

Your email address will not be published.