Ndodh një fenomen i pazakontë: Ujëvara ngjitet lart, si është e mundur? (VIDEO)

Ndodh një fenomen i pazakontë: Ujëvara ngjitet lart, si është e mundur? (VIDEO)

Një ujëvarë që ngjitej në vend që të binte u zbulua në Australi, dhe ky fenomen i pa zak ontë u filmua në brigjet e Uellsit të Ri Jugor. Shumë përdorues të mediave sociale, të cilët panë videon, u befasuan se si uji i ujëvarës nuk i bindet forcën e gravitetit, kun që vend bie poshtë me tërsëllimë, siç zakonisht, ai ngjitet lart. Meteorologët australianë thonë se shpjegimi është në erën e fortë që g o d iti këtë zonë, sipas mediave botërore. shiko videon me posht

Uellsi i Ri Jugor u g od it nga shirat e dendur dhe era në ditët e mëparshme, dhe erëra deri në 70 kilometra në orë u regjistruan në Parkun Kombëtar Mbretëror, ku u filmua ujëvara.

Meteorologët thonë se valët e erës ishin mjaft të forta për të ngritur ujin dhe për të ndryshuar drejtimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *