Nëna Bardha përIot shqiptarët: E gatuan bukën vetë që të kursejë për vajzën që jeton në ItaIi

Nje postim qe ka marre mijra pelqime ka qene ai i Roseles vajzes nga Shkodra qe studion ne Pisa te Italise. Ajo nuk ka menduar qe video e nenes se saj Bardha do behej kaq popullore ne rrjetet sociale, por mesazhi i saj te ben te kuptosh perse.

Bardha çdo dite e ben buken vete dhe perpiqet te kurseje mesa te mundet vetem qe vajza e saj te studioje ne Itali. Jo vetem Bardha por mijra nena shqiptare e bejne buken vete jo nga pasioni per gatim por nga nevoja per kursim, ndaj video sot u be kr

Leave a Reply

Your email address will not be published.