Nëna gjen të va,rur fëmijën në shtëpi: Nëse nuk do të ishin mbyIIur shkoIIat, do ishte ende gjaIIë..!!

Një nënë e shk atërruar beson se djali i saj do të ishte akoma gjallë nëse shkolla nuk do të anu lohej për shkak të Co vid – pasi ajo pretendon se ai vr.au veten teksa ndihej i ‘izolu ar’.Tracey Tyler kishte marrë një turn shtesë gjatë natës në repartin e Co r onav irus në spitalin e saj lokal kur ajo erdhi në shtëpi dhe gjeti djalin e saj Sam, 14 vjeç, i vd ekur në dhomën e tij të gjumit.

Ai kishte qenë ‘duke qeshur dhe duke bërë shaka’ ndërsa luante lojëra online me shokë dhe planifikonte udhëtime me ta – para se t’i thoshte se do të kthehej në dy sekonda.Sidoqoftë Sam kurrë nuk u kthye dhe Trejsi thotë se e zbuloi të va ru r kur u kthye në shtëpi nga puna.

Katër muaj më vonë, Trejsi ka gjetur forcën për të ndarë historinë shkatërruese të Samit me shpresën se do të shpëtojë jetën e fëmijëve të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.