Nesër ndryshohet ora, akrepat shkojnë 60 minuta prapa..!

Tetori është gati afër fundit, data shënon 24 dhe si në çdo vit, javën e fundit të këtij muaji ora ndryshon. Në orët e para të mëngjesit të së dielës 25 tetor, në orën 3, akrepat do të shkojnë 1 orë prapa, duke u pozicionuar në 2. Ky orar do të na shoqërojë deri të dielën e fundit të marsit 2021, kur do të spostojmë sërish akrepat e orës. Ndoshta kjo do të jetë hera e fundit që ne do ta bëjmë këtë, pasi parlamenti evropian ka votuar që ora mos të ndryshojë më.

Çdo vend do të vendosë vetë se ke orë do të mbajë. Edhe vendi ynë duhet të vendosë nëse duhet të mbajë orën diellore apo të përshtaten me atë verore për të gjithë vitin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *