Nga tër.meti i Kubës në foto, hapen gropa të mëdha në tokë (VIDEO)

Një të.rmet i fuqishëm me magnitudë 7.7 i shkallës rihter ka prekur Kubën dhe Xhamaikën pak më parë.

Nga pamjet që vijnë nga vendi latin shikohen gropa të hapura në tokë, njerëzit që kanë dalë nëpër rrugë si dhe ush.tria që ka dalë në terren.

Sipas njoftimeve paraprake bëhet me dije se është dhënë al arm për cu nami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.