Një kurë për bronkitin dhe sëmundjet e rënda, mjekët gjithashtu kërkuan recetën time..!

Terapia zgjat për tre javë, por është më mirë të merren tre doza. Kur të mbaroni dozën e parë, e dyta duhet të jetë gati dhe duhet të filloni të bëni të tretën.

Dozat e dyta dhe të treta merren me një lugë gjelle dhe vetëm e para me një kafe.

Një kurë për të gjitha sëmundjet: mjekët nga Australia gjithashtu kërkuan recetën time, dhe tani po jua zbuloj edhe juve! Kur ilaçet nuk ndihmojnë – kjo ndihmon!

“Ky ilaç është shumë i vjetër dhe ka ndihmuar shumë persona me sëmundje më të rënda.

Unë garantoj që shëron bronkitin nga përvoja e mikut tim, i cili ishte i sëmurë prej vitesh dhe përfundoi me pneumoni.

Përkundër kaq shumë vëmendjes dhe antibiotikëve të ndryshëm, ai përsëri përsëriti sëmundjen çdo vit. Dhe kjo ishte derisa e zbuloi këtë kurë.

Kjo recetë jo vetëm që e ndihmoi atë, por edhe të gjithë të tjerët që kishin nevojë dhe e konsumuan atë.

Ne madje filluam ta ndajmë atë si një fletushkë. Kur asnjë ilaç nuk ndihmon – kjo ndihmon!

Ia dërgova një të afërmi në Australi sepse për vite me radhë mjeku nuk e ndihmoi për sëmundjen e tij dhe ai u shërua nga ky ilaç.

Mjekët atje menjëherë kërkuan recetën e tij. “- tregon një lexues për NMD.mk

KJO MJEKICSI TRAJTON:

-Tuberkulozi, bronkiti dhe të gjitha sëmundjet e tjera të mushkërive,

-ulçera e barkut,

-proceset e brendshme inflamatore,

-grip,

-angina,

-cistet dhe miomat,

– sëmundjet kronike që nuk mund të shërohen me vite,

-forcon imunitetin,

-problemet me zorret.

P INRBRSIT E NEVOJSHM (P ONER NJ ONE Dozë):

-500 g Difka-Çikore, * ju mund të blini kafe në Krash ose në një nga dyqanet e ushqimit të shëndetshëm të furnizuar më mirë

-700 ml verë të kuqe të vjetër, mbi 3 vjet

-500 ml alkool të pastër

-300 g kaktus aloe (gjethet bluhen ose përzihen. Bima duhet të jetë 1-5 vjeç, sa më e vjetër të jetë, aq më shëruese është. Nuk duhet të vaditet 5 ditë para përdorimit).

-400 g mjaltë lule me huall mjalti

PROCEDURA:

Grini aloe dhe bëni një përzierje të të gjithë përbërësve. Vendoseni në një kavanoz të madh të mbështjellë me një qese të zezë dhe lëreni në një dhomë të errët për 5-7 ditë.

Përzierja më pas kullohet përmes një kullese plastike, përzihet me një lugë druri dhe mblidhet në shishe të errëta që mbyllen dhe ruhen në frigorifer.

MENYRA E P USHDQIMIT:

5 ditët e para: pini një lugë çaji tri herë dy orë para ngrënies (kur merrni ilaçin nuk duhet të hani asgjë për dy orë).

Pastaj merrni një lugë gjelle, 1 orë para ngrënies, gjithashtu tri herë në ditë.

* është më mirë të kullohet një sasi e mjaftueshme për 7-8 ditë.

Terapia zgjat për tre javë, por është më mirë të merren tre doza. Kur të mbaroni dozën e parë, e dyta duhet të jetë gati dhe duhet të filloni të bëni të tretën.

Dozat e dyta dhe të treta merren me një lugë gjelle dhe vetëm e para me një kafe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.