Një rastësi e dh imbshme, aktorja h umb bashkëshortin dhe në jetën reale

Një rastësi e dh imbshme, aktorja h umb bashkëshortin dhe në jetën reale

Aktorja e njohur turke, Ozgu Namal, po kalon një hu mbje të madhe në jetën e saj. Aktorja, e njohur ne Shqipëri në personazhin e ‘Elif’ në serialin ‘Lugina e Ujqërve, ka hu mbur bashkëshortin e saj nga një atak në z emër.Namal dhe bashkëshorti i saj Serdal Oral ishin të ma rtuar prej shumë vitesh dhe prindër të dy fëmijëve gjithashtu.

Ndërkohë, h umbja duket se është bërë më e madhe për aktoren, pasi ajo nuk mundi të merrte pjesë në v arrim dhe dërgoi vetëm një kurorë në kujtim të tij, nga ajo dhe fëmijët.Mirëpo, h umbja e bashkëshortit të Namal duket se është një rastësi, pasi ajo përj etoi të njëjtin fat si personazhi i saj ‘Elif’ në serialin ‘Lugina e Ujqërve’, ku h umbi të d ashurin e saj, Ali Candan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.