Nuk ka hajgare / Erdogani Ja Tregon Qejfin Macronit, Asnjë Turk Mos Blejë Gjëra Franceze

Nuk ka hajgare / Erdogani Ja Tregon Qejfin Macronit, Asnjë Turk Mos Blejë Gjëra Franceze

Presidenti turk Tayyip Erdogan të hënën u ka bërë th irrje turqve që të mos bl ejnë mallra franceze, derisa ka vazhduar kr itikat ndaj liderit të Francës, Emmanuel Macron për qëndrimin e tij ndaj m yslimanëve.

Erdogani tha të dielën se Macroni kishte pr oblem me my slimanët dhe se i duheshin kontrolla mj ekësore, teksa vuri në pyetje sh ëndetin mendor të tij, raporton Reuters.

Komentet të ngjashme kishte bërë edhe një ditë përpara dhe po ashtu të hënën në një fjalim në Ankara, derisa ka nxitur edhe r eagim nga Franca e cila tërheqi ambasadorin nga Turqia për konsultim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *