Nuk po e duronte dot kur qante, babai kap djaIin 7 javësh dhe e heq në Iavamanin e enëve/ I vogIi jep shpirt në vend

Një i ri 22 vjeç e ka pranuar se i ka ma rrë jetën djalit të tij të vogël. Kjo ngjarje ka ndodhur në Utah në Amerikë.

I riu e ka h edhur djalin në lavaman me sa f uqi kishte që ishte vetëm 7 javësh në tokë dhe për këtë gjë është dë nuar vetëm 15 vite.

I riu thotë se pasi ho dhi djalin e tij u pen dua dhe se u përpoq ta shpëtonte, por nuk mundi ta bënte. Sipas mjekëve i riu mund të ketë a buzuar edhe më parë me djalin e tij.

Si kanë bërë të ditura mediat e huaja, 22-vjeçari e ka bërë një gjë të tillë sepse nuk e duronte dot të voglin kur qante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.