O njeri. Mos u pikello!Por lexoi keto fjale qe te qetesohesh

O njeri. Mos u pikello!Por lexoi keto fjale qe te qetesohesh

O musliman! Mos u pikello!

Nese je i varfer, dikush tjeter gjendet i zhytur ne borxhe.

Nese nuk posedon makine, dikush tjeter nuk ka kembe per te ecur.

Nese ankohesh nga dhimbjet e semundjes, dikush tjeter ka gjithe familjen te shtruar ne spital.

Nese ke humbur femijen tend, dikush tjeter ka humbur disa femije ne nje aksident te vetem.

O musliman!

Mos u pikello, se ti beson se kadaja dhe kaderi,e mira dhe e keqja e tij, jane nga Allahu Lartesuar.

Shejh Ebu Islami (Allahu e meshirofte!)
“El-Xhamiu fid-Duaai En-Naafi”

Leave a Reply

Your email address will not be published.