O Zot i madh / E ëma shqiptare nga Gostivari shet ve.shkën për të siguruar kulm për fëmijët! (Video)

O Zot i madh / E ëma shqiptare nga Gostivari shet veshkën për të siguruar kulm për fëmijët! (Video)

Jeta është e hidhur! Këtë e dëshmon gjendja e familjes Sherifi nga Gostivari i Maqedonise.

Zonja Alije Sherifi, nga kjo familje, ka thënë se ndjehet keq për jetën e fëmijëve dhe për këtë qëllim ka ofruar veshkën e saj për ta shitur që të përfitojë para.

Me paratë e fituara nga shitja e veshkës Alija thotë se do të sigurojë një kulm mbi kokë për familjen dhe fëmijët e saj. Duke klikuar ne foto më poshtë keni mundësi te shikoni videon e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.