Pamje të dhimbshme nga var,,rimi i 3 famiIjarëve që vdi,qën në Gjermani (VIDEO)

Iu është dhënë lamtumira e fundit tre anëtarëve të familjes Krasniqi të cilët në mënyrë tragjíke si pasojë e një aksídenti në Gjermani, humbën jetën disa ditë më parë mé póshté ndíqní pámjet.
Zaim, Bleon dhe Flori Krasniqi u përcollën në banesën e tyre të fundit, në varr ezat e fshatit Rahovicë të Ferizajt në një ceremoni mortore në të cilën morën pjesë familjarë, miq të shumtë, njofton Klan Kosova.

https://www.facebook.com/watch/?v=659546844750090

Leave a Reply

Your email address will not be published.