Para 45 viteve e tha Enveri: ‘Shqipëtarët e Kosovës jan më patriota se ne’ / Si e vlerësoni ju?

Para 45 viteve e tha Enveri: ‘Shqipëtarët e Kosovës jan më patriota se ne’ / Si e vlerësoni ju?

Enver Hoxha më dëgjoi me vëmendje dhe, pasi mbarova, tha: ‘Jam i informuar për punën që bëhet në drejtim të Kosovës e të viseve të tjera shqiptare.Këto marrëdhënie po na ecin mirë, se ti je ministre e Arsimit dhe Kulturës, që vjen nga një familje e madhe patriote. Edhe për vizitën e ministrit të Kosovës jam i informuar se qe një vizitë e suksesshme’. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive Lajmi Tjeter

Prej vitesh në disa nga vendet më të zhvilluara në Evropë, po diskutohet ideja e garantimit të ardhurave bazë për të gjithë njerëzit pavarësisht nëse janë të punësuar ose jo.Një eksperiment i tillë është kryer në Finlandë.2000 persona, të përzgjedhur në mënyrë rastësore kanë marrë 560 Euro në muaj për një periudhë 2-vjeccare. / Hap videon 5 sekonddhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published.