Për ju nëse keni pirë cigare prej me shumë se 5 viteve, kjo recetë do ju pastrojë mushkëritë si me magji

Per ju nëse keni pirë cigare prej me shumë se 5 viteve, kjo recetë do ju pastrojë mushkëritë si me magji

Pirja e duhanit është një prej shprehive më të dë mshme që i vr et njerëzit e çdo moshe.Sot të gjithë e dimë sa i rr.ezi kshëm është duhani dhe kjo shprehi e dëm shme sigurohet që doktorët të kenë punë.Pirja e duhanit ndi kon te çdo qel izë e trupit dhe i dëmton funksionet vitale trupore.Në veçanti është tejet agr esive për mushkë ritë dhe shkencëtarët tregojnë se pirja e duhanit është arsyeja kryesore e zhvillimit të qelizave ano rmale të kanc erit.Veç kësaj, prob lemet resp iratore, si bro nkiti dhe as tma, janë të lidhura ngushtë me pirjen e duhanit.

Ekspertët shëndetësorë reko mandojnë fu qishëm që ta lini du hanin sa më parë.Megjithatë, nëse assesi nuk mund ta lini, ekspertët e mjekësisë alternative thonë se ekziston një recetë super efikase shtëpiake për pastrimin e mu shkërive, e cila u ndihmon atyre që kanë mbi 5 vjet që pinë duhan.Përbërësit:– Dy lugë çaji shafran– Rrënjë xhenxhefili– Një litër ujë– 400 gramë hudhra, të qëruara dhe prera– 250 gramë pluhur stevia

Përgatitja:Nxejeni ujin në një tigan. Shtojani 250 gramë pluhur stevia dhe posa të vlojë uji, shtojeni pjesën tjetër të përbërësve.Zini për 5 minuta tjerë dhe ndaleni nxehjen. Lëreni produktin të ftohet dhe pastaj vendoseni në kavanoz dhe mbajeni në frigorifer.Përdorimi:Konsumoni 2 lugë gjelle të këtij produkti në mëngjes para se të hani apo pini dhe 2 lugë tjera pasi ta keni ngrënë darkën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.