Përpiqet t’a mashtrojë shqiptarin shitesi Turk me akulloren, ja si ia hedh ai (VIDEO)

Përpiqet t’a mashtrojë shqiptarin shitesi Turk me akulloren, ja si ia hedh ai (VIDEO)

Janë kthyer hit tashmë në Instagram videot e akullore-shitësve turqë të cilët bëjnë manovra shpejtësie me akullore ku përpiqen që të befasojnë blerësit e tyre. Në këto video blerësi arrin t’a marrë akulloren në dorë pas shumë mundimesh, por kjo nuk ndodh në rastin e këtij shqiptari.

Miran Ramadani, një shqiptar nga Kosova, i njohur për videot humoristike, ka shkuar në Turqi dhe video ku ai blen akullore është bërë virale.

Kjo, jo pa arsye. I riu shqiptar ka befasuar shitësin turk, i cili po i bënte manovra shpejtësie me akulloren, por shqiptari ka arritur t’a mashtrojë turkun duke i nxjerrë një tjetër akullore.

Komentet e ndjekësve në Instagram kanë qenë të shumta dhe humori ka mbizotëruar në to.

Për më shumë ndiqni videon

Leave a Reply

Your email address will not be published.