Pije Natyrale e cila në 72 orë pastron mëIcine tuaj nga toksinat dhe e kthen atë në gjendjen e saj normaIe

Kjo është pija e cila në 72 orë pastron mëlcine tuaj nga toksinat dhe e kthen atë në gjendjen e saj normale

Kur mëlçia është plot me toksina, ajo nuk është në gjendje të kryejë funksionet e saj në gjendje normale.

Njerëzit shpeshherë nuk e kanë parasysh se një mëlçi e pastër është mbase faktori kyç që përcakton humbjen e peshës apo tregon se ky proces do të jetë i bll okuar dhe nuk do të japë kurrfarë rezultati

Nëse dëshironi të humbni peshë, ju rekomandojmë që të provoni këtë recetë e cila do të pastrojë tërësisht mëlçinë tuaj.

Konsumoni këtë pije për 3 ditë dhe pastroni mëlçinë nga të gjitha papastërtitë dhe toksinat që jetojnë brenda.

Si ta përdorni?

Këtë pije duhet ta përdorni tri herë në ditë për tri ditë me radhë. Shmangni ushqimet me shumë kalori gjatë këtyre tri ditëve. Hani ushqime të freskëta të shëndetshme, për të lehtësuar detoksifikimin e mëlçisë dhe për të përshpejtuar procesin e humbjes së peshës.

Ju nevojiten:

3 limonë.

1 filxhan majdanoz i shtrydhur.

5 fletë selino.

6 gota uji.

Udhëzime për përgatitje

Lëngun e limonit, majdanozit dhe selinon futni në blender, shtoni ujin dhe përzieni mirë. Konsumoni 2 gota, 3 herë në ditë në stomak të zbrazët. Përsëriteni procedurën për 2 ditët e ardhshme. Pastaj pauzoni 7 deri në 10 ditë dhe përsëritni procedurën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *