Plaku 82-vjeçar me Covid-19 ikën nga spitaIi dhe rrëqeth me fjaIët: Dua të jap shpirt rehat në shtëpinë time

82-vjeçari me Covid-19 ikën nga spitali dhe rrëqeth me fjalët: Dua të jap shpirt rehat në shtëpinë time

Një burrë 82 vjeç i cili ishte infektuar me korona ka ikur nga spitali dhe ka shkruar në shtëpinë e tij.Sipas asaj që raporton ”Bild” i moshuari gjermani ka thënë se u largua pa e kuptuar mjekët sepse donte që të jepte shpirt në shtëpinë e tij rehat. Po ashtu e ditur bëhet se ai u largua nga spitali WolfgangZ.

Gazetarët shkuan në shtëpinë e tij dhe si shkruhet ai është mirë, por nuk janë dhënë më shumë detaje se kaq. Kurse nga ana tjetër raportohet se numri i rasteve të reja me Covid-19 në Gjermani është rritur shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.