Po na vjen dimri / Këtë javë bie bora e parë për shqiptarët/ Ja qyteti që do zbardhet nga flokët e borës

Këtë javë bie bora e parë për shqiptarët/ Ja qyteti që do zbardhet nga flokët e borës

Prishtina Weather ka paral ajmëruar se mund të ketë reshje bore në vendet malore mbi 2000 metra gjatë kësaj jave. “…ku gjatë ditës së enjte pritet rënie e ndj eshme e t emperaturave, si dhe parashihet të fryejë erë më e f uqishme veriore, në rajonin e Istogut me hove edhe mbi 25m/s. Në vise të larta malore mbi 2000m mund të bie edhe dëborë”, thuhet në njoftim.

6.10.2020 – Fronti i ftohtë që kaloj mbi vend mëngjesin e sotëm, solli të reshura shiu dhe një rënie të t emperaturave përreth vlerave mesatare.Ditën e mërkurë një ciklon nga Italia parashihet të lëvizë mbi rajonin tonë, që orëve të pasdites dhe natën kushtëzon mot kryesisht të vr anët me të reshura shiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *