Premtimi për Refugjatët \Erdogan:BE na premtoi 3 miliardë euro por nuk na dha asgjë

Premtimi për Refugjatët \Erdogan:BE na premtoi 3 miliardë euro por nuk na dha asgjë

Në nisjen e legjistraturës së re parlamentare presidenti Erdogan kë rcënoi Bashkimin Europian me hapjen e kampeve të refugjatëve

Ai kujtoi premtimet e Brukselit dhe përmendi shpenzimet që ka bërë Turqia duke mbajtur brenda te rritorit të saj rreth 4 milionë sirianë
Ata që nuk e heqin nga goja hu manizmin, të drejtat e njeriut, dhe respektin kthejnë krahët dhe shkojnë në vendet e tyre dhe bëjnë gjithçka që mos ti marrin emigrantët, por e dim që nuk iu intereson diçka e tillë

Leave a Reply

Your email address will not be published.